Fincasas is opgericht in 2005 en werkzaam in de regio Costa Brava, omgeving L'Estartit, Pals, Begur, Tamariu.

Wij bieden de huiseigenaar een compleet pakket van diensten aan waarbij alle zaken rondom koop en verkoop, verhuur en beheer van uw woning met één vast aanspreekpunt voor u kan worden geregeld.

Hierdoor hoeft u niet met meerdere personen en of bedrijven contact te hebben als het gaat om uw woning en heeft u in Fincasas een partner die graag voor uw woning zorgt en u daar helpt waar nodig.

Verhuur
Heeft u een (vakantie) woning in de regio Costa Brava (omgeving L'Estartit) en wilt u deze succesvol verhuren en tegelijk een betrouwbare partner hebben die alles rondom de verhuur voor u verzorgt?

Dan zijn wij graag uw partner! Wij bieden huiseigenaren alle voorkomende property management services aan en wij kunnen uw woning, danzij onze internationale marketing aanpak, succesvol verhuren

Het is uw vakantiehuis, geniet ervan! Wij doen al het werk om zo veel mogelijk boekingen voor u te realiseren en verzorgen alle voorkomende werkzaamheden zoals ontvangst van uw gasten, schoonmaak, sleutelbeheer, tuin- en zwembadonderhoud en houden tijdens uw afwezigheid een oogje in het zeil door regelmatige controles.

Onderhoud en beheer
Wilt u uw woning niet verhuren maar wel graag zonder zorgen er van kunnen genieten ook als u er zelf niet bent? Ook dan helpen wij u graag en zorgen voor uw woning alsof het onze eigen woning is.

Met een team van specialisten op elk gebied staan wij u graag bij. Bent u in de regio zelf aanwezig? Dan is een vrijblijvende afspraak zo gemaakt.

Tot dan!
Wouter & Liduin